Nowa Wolontariuszka na pokładzie fundacji!

with Brak komentarzy

Natalia dołączyła do naszej Fundacji na początku marca 2021r. Pisze o sobie tak:

„Cześć!
Z tej strony Natalia nowa wolontariusza w tej cudownej fundacji. Zacznę od kilku informacji o grupie dzięki której realizujemy kontynuację akcji dla 4 łap. Jesteśmy grupą 180stopni w Gdyni, organizujemy najróżniejsze projekty, które mają nieść pomoc bądź uświadamiać. My jako miłośnicy zwierząt postanowiliśmy kontynuować akcje związaną z psiakami odłączając się od innych projektów i chcielibyśmy pozostać tylko na zniesieniu pomocy zwierzętom. A dlaczego mówię o kontynuacji? Ze względu na to, iż pomagaliśmy już starszym psom ze schroniska Ciapkowo w Gdyni znaleźć domy, stworzyliśmy w tym celu piosenkę oraz wystawę zdjęć. Poniżej załączam link do akcji dla osób które jeszcze o niej nie słyszały.
Projekt rozpoczęliśmy z myślą o wypromowaniu starszych piesków, by mogły starość spędzić w kochającym domu. Aktualnie mamy wiele pomysłów by wspomóc fundację i mamy zamiar z czasem zrealizować je wszystkie. Dziękuję wszystkim którzy dotrwali i przeczytali do końca.
Życzę wszystkim miłego dnia.”

Zostaw Komentarz